SM Islam Al-Amin Kemaman

Selamat Datang ke Blog Rasmi Casa Minda Crew. Blog ini telah diubahsuai oleh Adminnya (Pengerusi). semoga dengan kunjungan anda ke blog ini memberikan kami inspirasi agar lebih maju pada masa yang akan datang.

Al-Qur'an, Sumber Rujukan

Kami menjadikan Al-qur'an dan as-sunnah sebagai pegangan utama kami yang utuh di mana di dalamnya terdapat pelbagai tanda-tanda kebesaran dan kekuasaan Allah Taala.

Casa Minda Crew™

Casa Minda Crew telah berjaya meraih tempat keenam daripada 20 buah sekolah-sekolah rangkaian musleh seluruh Malaysia. Semoga dengan kunjungan anda ke blog ini mampu menaikkan semangat kami. Amin.

Moto Casa Minda Crew™

Itulah Kelebihan Moto Casa Minda Crew yang telah diinspirasikan daripada Cik Norihan, Pengerusi kami. Pendebat tidak dilahirkan untuk Berdebat, tetapi pendebat dilatih untuk berdebat.

SM Islam Al-Amin Kemaman

inilah bangunan utama SM Islam Al-Amin Kemaman yang terletak dekat dengan sempadan Terengganu-pahang. Meskipun Kecil dan tidak setanding dengan bangunan sekolah-sekolah lain. Kami yakin dan Percaya bahawa harapan guru-guru kami untuk melahikan kami menjadi pemimpin dan menjadi ulama' di dunia ini amatlah besar demi mengembalikan kedaulatan agama islam.

Posted by casa minda crew - - 7 Celahan




Bismillah ~
Terima tuan yang dipertua,



atauBerikut merupakan cadangan logo casa minda crew yang akan bergiat. Sila tandakan sama ada setuju atau tidak setuju dengan logo tersebut. Dan Sila komen logo ini di bawah.

Mohon usul diterima.

7 Responses so far.

  1. ed'sassin says:

    waaa..
    serius.
    komen jujur dr hati.,

    tak lawa lah logo tu.

  2. Tanpa Nama says:

    mohon mencelah...

    saya merasakan logo pertama agak menarik tetapi saya yakin dan percaya sekiranya ada ahli ataupun pemerhati yang tidak menerima usul ini adalah semata-mata kerana keirian dalam hati...saya mencabar mereka-mereka itu untuk menunjukkan kekreatifan dalam mencipta logo bukan sekadar komen dan mengata....warga dewan sekalian mari kita fikir dan renungkan apa sumbangan kita....hehehe...mohon usul dipertimbangkan.....

  3. ed'sassin says:

    maaf.
    saya bercakap secara jujur.
    bkn mengata,
    jgnlah terasa
    saya tidak iri hati.
    langsung tk dengki.
    no hard feeling.

    i'm telling the truth.
    adakah salah mengatakan sesuatu yg benar.
    pokok pangkalnya, saya kurang berminat dgn logo itu kerana kelihatan aneh sekali.

    maaf sekali lagi andai terasa.
    saya tidak berminat menyahut cabaran untuk mmbuat logo lain.
    terima kasih.

  4. labu sayung says:

    perbahasan mengenai usul ini wajar dihangatkan lagi.... muahahaha

  5. Tanpa Nama says:

    Assalamualaikum,

    Lawa logo ni..tetapi bahagian lengkung yang berada di tepi perkataan CREW tu spoiler...

    -tolong jangan kritik...

  6. Tanpa Nama says:

    Ana cube simple kan...

    http://www.facebook.com/AbgA90#!/photo.php?fbid=1409969704179&set=a.1409969664178.51733.1680583658

  7. Syifa' says:

    hurm, bagi ana ok je.., sbb ana rasa x ramai yang pandai reka logo.. jadi ke logo ni?

Leave a Reply

Isu Terkini